Diensten

Aanbod van oogstmaterialen 

Oogstkaart is een online platform waar de bouw- en vastgoedsector, maar ook derden gebruikte materialen en grondstoffen uit de bebouwde omgeving op eenvoudige wijze kunnen aanbieden en/of zoeken. Ook New Horizon biedt op Oogstkaart al haar oogstmaterialen aan.

 

Aanmelden van donorgebouwen:

New Horizon ziet de bebouwde omgeving als een magazijn vol grondstoffen. In haar ogen is ieder gebouw een donorgebouw. U kunt een gebouw aanmelden, wanneer daaruit materialen vrijkomen. Nu of in de toekomst. Op deze manier creëren we een continue vraag naar grondstoffen die uit renovatie-, transformatie- en sloopprojecten voortkomen en leveren we een continue stroom aan grondstoffen aan de maakindustrie. Ook alle donorgebouwen van New Horizon zijn terug te vinden op Oogstkaart.

Wilt u een donorgebouw aanmelden? Registreer u hier gratis en meld dan uw donorgebouw aan.

 

Inspectie donorgebouwen

Onze materialenscouts hebben kennis van vrijkomende materialen uit gebouwen en projecten. Zij ondersteunen bij het inzichtelijk maken welke grondstoffen uit uw donorgebouw in aanmerking komen voor hergebruik. Ook kunnen zij u op de hoogte brengen van de diverse toepassingsmogelijkheden.

 

Zoekopdracht

Onze scouts screenen dagelijks alle voorraadposities van aanbieders. Indien u op zoek bent naar specifieke materialen en u kunt deze niet direct vinden op Oogstkaart, kunt u hen een zoekopdracht geven.

Klik hier om een zoekopdracht in te dienen. Een van onze scouts neemt dan spoedig contact met u. Direct contact is mogelijk via 076 – 20 55 136.

 

Klantspecifieke oogstkaart:

Op Oogstkaart is het mogelijk om voor gebruikers een klantspecifieke omgeving aan te maken, waarbinnen een specifieke groep gebruikers vraag en aanbod kunnen afstemmen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de verschillende projecten van een opdrachtgever of aan het aanbod binnen een gebiedsontwikkeling. Deze toepassing stelt u ook in staat om vanuit uw eigen organisatie eenvoudig te kunnen communiceren over de vrijgekomen of vrijkomende materialen. Uiteraard in uw eigen huisstijl.

Met uw klantspecifieke oogstkaart heeft u daarbij altijd en overal inzicht in uw materialen en toont u uw circulaire ambities.